Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

PROGRAM PUTOVANJA

1.i 2.dan odredište - Venecija

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 23:00h, iz Zenice BP Zeka komerc u 00:10 sati, Doboj BP Gazprom 01:30 sati... Vožnja kroz BiH i Hrvatsku uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Veneciju (Lido di Jesolo/Cavallino u prijepodnevnim satima). Mogućnost svraćanja u tržni centar. Slobodno vrijeme za odmor i shopping. U popodnevnim satima odlazak u hotel. Smještaj grupe. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak u Veneciju na Doček Nove godine, kao i fakultativni obilazak u pratnji vodiča. Odlazak do mjesta Punta Sabbioni gdje se nalazi pristanište za brodove. Slijedi plovidba vaporetom do centra Venecije, tačnije na Trg Svetog Marka. Obilazak znamenitosti Venecije: Crkva La Pieta, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, Prokurative, Orseolo bazen, Merceria, Most Rialto u pratnji vodiča. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju ulicama tog srednovjekovnog grada, jednog od simbola Italije. Doček Nove godine na glavnom trgu. Sastanak grupe, te polazak prema hotelu. Noćenje.

3.dan Verona

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Veronu - jedan od najromantičnijih i najljepših gradova u Italiji. Obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Bra, Via Mazini, Trg Erbe, Danteov trg, Julijina kuća. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.dan Palmanova - odredište

Doručak. Odjava iz hotela, te polazak prema BIH. Usputno zadržavanje u shopping centru Palmanova. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

CIJENA

U cijenu uključeno

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom (klima, tv, audio...)
  • Smještaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu nije uključeno

  • Individualni troškovi
  • Putničko-zdravstveno osiguranje za sve dane (8.00 KM)
  • Turistička-boravišna taksa za sve dane (18.00 KM)
  • Doplata za jednokrevetnu sobu za sve noći (140.00 KM)
  • Doplata za dodatno sjedište u busu (110.00 KM)
  • Manipulativni trošak banke za kartično plaćanje na rate 10%)

POLAZAK

VRIJEME POLASKA :21.00 H
VRIJEME POVRATKA IZ VENECIJE 15:00 H