Imamo obavezu da Vam predstavimo našu agenciju i naše poduhvate, kao agencija koja se brine o raznim putovanjima širom svijeta i putnim zahtjevima naših cijenjenih klijenata u globalu.

Spremni smo Vam ponuditi najbolja rješenja za organizaciju svih vidova putovanjaa

Turistička agencija CITY TRAVEL TOURS Sarajevo registrovana je u Poreznoj upravi FBiH (ID 4202085030007). Agencija koja je nastala nakon višegodišnjeg iskustva i edukacije u turizmu, sa profesionalnim osobljem.

 

Spremni smo Vam ponuditi najbolja rješenja za organizaciju svih vidova putovanja: poslovnih, turističkih, kao i organizacije kongresa, meetinga, evenata, pristupajući Vašim potrebama sa najvećom pažnjom kako bi Vam omogucili kvalitetno putovanje uz najkvalitetniju ponudu za uloženi novac.

 

Osnovani 2015. godine 
Od tada rastemo i nudimo najkvalitetnije usluge.

 

U nastavku...

     CityTravel je tour operatror i turistička agencija sa sjedištem u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu. Nakon godina rada u turističkoj industriji, analizirali smo nedostatak profesionalizma i zastarjelih usluga, da bismo popunili tu prazninu osnovali smo turističku agenciju City Travel. Naš tim čine profesionalci entuzijasti koji su u velikoj mjeri u kontaktu s današnjim turističkim potrebama.

Naša vizija je da budemo prepoznatljiva turistička agencija za turizam širom svijeta. Želimo osigurati da naši klijenti maksimiziraju svoje pozitivno iskustvo tokom putovanja. Posvećeni smo poboljšanju naših proizvoda i usluga, slušajući potrebe naših kupaca i zahtjeve suvremenog tržišta.

Naša misija je oduvijek bila zadovoljiti naše klijente i partnerske agencije kroz prvoklasnu uslugu, zabavne turističke vodiče koji su certificirani i VIP usluge. Naši odnosi sa globalnim partnerskim agencijama stalno rastu kroz uspjeh zadovoljstva naših klijenata.