Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1 SARAJEVO-DUBAI-MALE

Sastanak na aerodromu Sarajevo prema unaprijed dogovorenom terminu. Prijava i polazak na našu sljedeću avanturu sa redovnim letom FLY DUBAI na relaciji Sarajevo-DUBAI-Male u 14:20h. 

DAN 2 DUBAI -MALE

Očekivan dolazak na međunarodni aerodrom Velana u Maleu u 07:15h. Transfer do hotela.Slobodno vrijeme i noćenje.

DAN 3-8 DAN

Svaki dan započinjemo doručkom koji će nam dati novu energiju. Ponudit ćemo vam razne dodatne izlete kako bi svaki dan na Maldivima bio drugačiji i zanimljiv. Imaćemo cjelodnevne posjete nekim od najpoznatijih i najljepših ljetovališta. Ovo su rajska mjesta sa kojima svi povezuju Maldive - ostrva sa vodenim bungalovima koji se nalaze iznad prozirne tirkiznoplave vode, ispod kojih se nalaze šareni grebeni, duge i prelijepe pješčane plaže, nad kojima se slikovito nadvijaju palme, kao sa razglednice. Odmarališta su poznata po svom luksuzu i tokom naših jednodnevnih posjeta moći ćemo da ih dodirnemo. Tamo ćemo imati priliku da probamo razne domaće i međunarodne gozbe tokom ručka na bazi švedskog stola, i uživajući u prekrasnom pogledu u hladovini palme, pićemo razna pića, uključujući i alkoholna, koja su inače zabranjena na drugim ostrvima Maldiva. U nekima od njih imaćemo priliku da se opustimo u bazenu koji se nalazi među palmama, na metrima od okeana ili da posmatramo atraktivno hranjenje ajkula. Svako naselje ima svoj šarm i ljepotu!

Drugi dan ćemo se u potpunosti prepustiti drugoj stvari po kojoj su Maldivi tako poznati - fantastičnom Persteru i pristupačnom vodenom svijetu. Obići ćemo nekoliko prekrasnih koraljnih grebena, gdje ćemo se kupati i roniti sa potrebnom opremom - snorkelingom. Čak i neplivači moći će se prevesti u prelijepo carstvo tropskih riba jarkih boja koje će plivati pored vas, a uz malo sreće vidjet ćemo kornjače, hobotnice, raže, pa čak i male grebenske ajkule (koje nisu opasne ). U podne ćemo se zaustaviti na pješčanom otoku usred plave vode i tamo ručati.

Imati ćemo dan da provedemo na još jednom ostrvu sa lokalnim stanovništvom, koje je poznato po dugom dijelu pijeska, kristalno čistoj vodi i mogućnosti jeftinih vodenih atrakcija - kada ćete još moći na jet ski na Maldivima?

Imaćemo mnogo različitih aktivnosti - za svakog ponešto...

Oni koji žele imaće priliku da odu do mjesta gde najveće ribe - kit-ajkule - prolaze i plivaju sa njima. Ako ima ljubitelja ribolova, postoji opcija za jutarnji ili noćni ribolov. Naravno, oni koji žele zaroniti dublje moći će iskoristiti prednosti naših ronilačkih ronjenja među morskim svijetom.

Svaki od dana imat ćete mogućnost boravka na otoku i slobodnog vremena za plažu, ronjenje i opuštanje. A uveče ćemo naći i načine da se zabavimo, kako samo mi možemo!

DAN 9 MALE-DUBAI
Doručak. Check out iz hotel. Transfer do aerodroma u Maleu, odakle letimo za Sarajevo preko DUBAI-a u 23:30h.

DAN 10 DUBAI-SARAJEVO
Planirani dolazak u Sarajevo u 13:20h. Kraj programa.

 
UVJETI PUTOVANJA ,TERMINI ,CIJENE

Cijena uključuje

• Avio karta Sarajevo – Dubai – Male – Dubai– Sarajevo sa redovnim letom FLY DUBAI  uključujući aerodromske takse

• Predani prtljag do 20 KG i ručni prtljag do 8 KG za let FLY DUBAI

• 7 noćenja na bazi all inclusive usluge

• Lokalni vodič tokom izleta 

• Transfer na relaciji aerodrom - hotel - aerodrom

Cijena ne uključuje

• Troškovi lične prirode

• Putno zdravstveno osiguranje 30 KM 

• Fakultativni izleti

• Boravisna zelena taksa 48 USD

 

DATUMI HOTEL USLUGA CIJENA
28.09-07.10.2024 Hotel Villa Park Sun 5* Resort 1/2 SOBA ALL INCLUSIVE  4.480 KM PP
19.10-28.10.2024 Hotel Villa Park Sun 5* Resort 1/2 SOBA ALL INCLUSIVE  4.480 KM PP
09.11-18.11.2024 Hotel Villa Park Sun 5* Resort 1/2 SOBA ALL INCLUSIVE  5.480 KM PP  
23.11-02.12.2024 Hotel Villa Park Sun 5* Resort 1/2 SOBA ALL INCLUSIVE  5.480 KM PP