Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

AZURNA OBALA

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, NicaCannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu

PROGRAM:

 

1. DAN (29.12.2022. – Četvrtak) – Sarajevo, Zenica, Doboj...

Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...

2. DAN (30.12.2022. – Petak) – Kan/Nica

Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.
 

3. DAN (31.12.2022. – Subota) – Antib, Nica – SRETNA NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.
Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (01.01.2023. – Nedjelja)

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje

5. DAN (02.01.2023. – Ponedjeljak)Francuska, Italija, Slovenija.

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH...
 

6. DAN (03.01.2023. – Utorak) – BiH, Sarajevo

Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima...

 

REGULARNA CIJENA (za uplate avansa od min 30%)
 
Hotel 3* ili 4*:
 
1/3 soba - 595, 00 KM
1/2 soba - 595, 00 KM
1/1 soba - 849, 00 KM

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
  • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu Marineland, u hotelu 3* u sobama po izboru
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 
  • Doplata za sjedište po izboru 59,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 1/1 - 200 KM

SMJEŠTAJ

HOTEL MARINELAND

Napomena:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)
  • Smještaj  u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.