Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

ANTALIJA NOVA GODINA - Individualno
 TURKISH AIRLINES

29.12.-04.01.2022
6 noćenja ALL INCLUSIVE

PROGRAM PUTOVANJA

 

Program putovanja:

1.dan 29.12.2021. Sarajevo - Antalija

Potrebno doći na aerodrom najmanje 2  sata prije leta. Chekiranje i pasoška kontrola, te polijetanje za Antaliju letom TK1024 u 08:30 sati. Presjedanje u Istanbulu, slijetanje u Antaliju u 15:40 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela Porto Bello 5*, usluga ALL INCLUSIVE. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan 30.12. Vrijeme za slobodne aktivnosti
3. dan 31.12. Vrijeme za slobodne aktivnosti. Doček Nove 2022. godine na obaveznoj GALA VEČERI (uz doplatu).
4.,5,.6. dan Vrijeme za slobodne aktivnosti

7.  dan 04.01.2021. Antalija - Sarajevo

Doručak. Slobodno vrijeme. Transfer prema aerodromu, te polijetanje letom u 16:30 sati za Sarajevo. Kraj programa.

CIJENA

CIJENA 1.169 KM.

 

1 DIJETE DO 11,99 g. 699 KM

U CIJENU JE UKLJUCENO:
*Aviokarte na relaciji Sarajevo – Antalija – Sarajevo (Turkish airlines/presjedanje u Istanbulu)
*Dozvoljena kilaža prtljaga 30 kg za predaju + do 8 kg ručni
*Aerodromske takse
*Prevoz aerodrom – hotel – aerodrom
*Smještaj u hotelu PORTO BELLO RESORT & SPA 5* na bazi 6 noćenja ALL INCLUSIVE

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:
*Putničko zdravstveno osiguranje 2 KM po osobi i danu
*Obavezna gala večera za doček Nove 2022.g. u hotelu 180 KM po osobi. Za vrijeme Gala večeri djeca se zabavljaju u mini club-u uz nadzor hotelskog . Djeca 0 – 6,99 g BESPLATNO, djeca od 7-11,99 g. 35 eur.

*Antigen ili PCR test ukoliko putnik nema potvrdu o revakcinaciji od koje je proslo 14 dana prije ulaska u Tursku ili prebolovanom covidu unutar prethodnih 6 mjeseci
*HES KOD online obrazac koji je potrebno popuniti, ukoliko agencija popunjava naplaćuje uslugu 5 KM po osobi.
*Doplata za jednokrevetnu sobu 220 KM

DODATNE INFO

Dodatne info:

· Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.

· Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost sarajevskog i odredišnog aerodroma) koji u sezoni mogu biti otežani.

Molimo Vas da provjerite da li je validnost vašeg pasoša/putovnice u skladu sa pravilima zemlje u koju putujete. Ispravnost putnih dokumenata je iskljuciva odgovornost putnika, te Vas molimo da iste provjerite prije polaska na putovanje. Pasoši/putovnice za ulazak u zemlje Schengena moraju biti validni minimalno 90 dana od dana povratka iz zemlje a za putnike koji putuju u Tursku, pasoš mora biti važeći najmanje 150 dana od dana povratka iz zemlje

· Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije City travel

 

VAŽNO – OBAVEZNO PROČITATI

IZVOD IZ OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA (AVIO LETOVI I ARANZMANI):

ČLAN 4.

 

“…Datum početka i završetka aranžmana utvrđen programom putovanja ne podrazumjeva cjelodnevni boravak putnika u smještajnom objektu, odnosno, destinaciji. Vrijeme–sat polaska ili dolaska putnika i ulaska putnika u smještajni objekat, uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom, koje mogu da utiču na vrijeme polijetanja aviona i dr., na koje organizator ne može uticati, te zbog toga navedeni razlozi ne mogu biti osnov prigovora-reklamacije putnika. Prvi i poslednji dan iz programa putovanja su predviđeni za putovanje i ne podrazumjevaju boravak u hotelu ili mjestu opredjeljenja - već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, radi čega putnik nema pravo na prigovor-reklamaciju, zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanja hotela u ranim jutarnjim časovima, i slično.

Za avio aranžmane ugovoreno vrijeme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu, koji je najmanje 2 sata ranije, u odnosu na prvo objavljeno vreme polijetanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomjeranja navedenog vremena polijetanja aviona, organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primjenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, polijetanje-slijetanje aviona, kod čarter ili redovnih letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satim, i ako je npr. obezbjeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka”, van ili u smještajnom objektu, smatra se da je program putovanja u cijelosti izvršen.
Usluge turističkog vodiča, turističkog pratioca, lokalnog turističkog vodiča i turističkog animatora ili lokalnog predstavnika organizatora, predviđene programom putovanja, ne podrazumjeva njihovo cjelodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć putniku, po unaprijed utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenih na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način. Instrukcije i uputstva turističkog vodiča, turističkog pratioca ili predstavnika organizatora (posebno u vezi sa vremenom polazaka, prevozom, smještajem, zakonskim i drugim propisima, i dr.) obavezuju putnika, a nepridržavanje pomenutih instrukcija predstavlja povredu ovih opštih uslova, i sve eventualne posljedice i štetu u takvom slučaju, snosi putnik u cjelosti.
Usmene i bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru, ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika…”

ČLAN 12. (PRTLJAG)

...Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, ostećeni ili ukradeni prtljag. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku, odnosno prtljagu unetom u smeštajni objekat. Sva svoja prava po navedenom, putnik ostvaruje direktno od prevoznika, pružaoca usluge smeštaja i dr. a prema važećim međunarodnim propisima i važećim uzansama.

ČLAN 15. (GUBITAK DOKUMENATA...)

...Ukoliko za vreme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnog dokumenta, troškove izdavanja novih dokumenata kao i sve druge troškove putovanja nastale istim povodom snosi sam putnik.