Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Venecija – Nova godina / bus – 4 dana

315  KM / po osobi

POLAZAK: 30.12.2021.g.

PROGRAM PUTOVANJA V

1.i 2.dan Sarajevo - Venecija

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 23:00h. Vožnja kroz BiH i Hrvatsku uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Veneciju (Lido di Jesolo/Cavallino u prijepodnevnim satima). Mogućnost svraćanja u tržni centar. Slobodno vrijeme za odmor i shopping. U popodnevnim satima odlazak u hotel. Smještaj grupe. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak u Veneciju na Doček Nove godine, kao i fakultativni obilazak u pratnji vodiča. Odlazak do mjesta Punta Sabbioni gdje se nalazi pristanište za brodove. Slijedi plovidba vaporetom do centra Venecije, tačnije na Trg Svetog Marka. Obilazak znamenitosti Venecije: Crkva La Pieta, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, Prokurative, Orseolo bazen, Merceria, Most Rialto u pratnji vodiča. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju ulicama tog srednovjekovnog grada, jednog od simbola Italije. Doček Nove godine na glavnom trgu. Sastanak grupe, te polazak prema hotelu. Noćenje.
 

3.dan Verona

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Veronu - jedan od najromantičnijih i najljepših gradova u Italiji. Obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Bra, Via Mazini, Trg Erbe, Danteov trg, Julijina kuća. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 

4.-5.dan Palmanova - odredište

Doručak. Odjava iz hotela, te polazak prema BIH. Usputno zadržavanje u shopping centru Palmanova. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

CIJENA PROGRAMA – 245,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV, klima, dvd-audio);
  • Smještaj u okolini Venecije u hotelu 3* na bazi 2 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i pratioc grupe;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje 2,00 KM po danu/osobi do 60god;
  • Turistička taksa – 2,00 EUR po danu/osobi;
  • Doplata za jednokrevetnu sobu cca 115,00 KM;
  • Doplata za dodatno sjedište u busu 80,00 KM;
  • Fakultativni izleti: VENECIJA – 20,00 EUR; VERONA – 30,00 EUR;