Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Budimpešta – Nova godina / bus – 4 dana

255 KM / po osobi

POLAZAK: 30.12.2021.

PROGRAM PUTOVANJA V

1.i 2.dan Sarajevo - Budimpešta

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima – cca 23:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Mađarsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, uz kratka objašnjenja vodiča oko zamjene nova i transfera). Odlazak u hotel u podnevnim satima - cca 14:00h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Doček Nove godine na Čardu, gdje ćemo uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića ući u novu 2020.g. ili slobodno vrijeme za doček na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.
 

3.dan Loko tour - Čarda

Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela su dio onoga što Vas očekuje. Kraći predah, slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na plovidbu, odakle se pruža fascinantna slika Budima i Pešte. Povratak u hotel. Noćenje.
 

4.dan shopping - Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost odlaska u shopping centar ili slobodno vrijeme u gradu. Polazak prema Sarajevu u poslijepodnevnim satima – cca 15:00h. Vožnja kroz Hrvatsku i BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA PROGRAMA – 255,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
  • Turistička taksa – cca 1,5 EUR po danu/osobi (plaća se u putu/na recepciji);
  • Fakultativni izleti (Plovidba 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 35,00 EUR, Tropicarium 15,00 EUR);
  • Doplata za jednokrevetnu sobu; cca 120,00 KM;
  • Manipulativni trosak rezervacije 10 KM po osobi
  • Doplata za dodatno sjedište – 80,00 KM;