Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Beč – Nova godina / bus – 6 dana

389 KM / po osobi

6 dana 3 noćenje sa doručkom

POLAZAK: 29.12.2021.g.

PROGRAM PUTOVANJA V

1.i 2.dan Sarajevo - Beč

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 21:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi gr upe. Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u shopping centar „SCS“.  Smještaj u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost zajedničkog odlaska u centralni dio grada (Stefan plac, Opera). Slobodno vrijeme za samostalno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.
 

3.dan loko - Doček Nove godine

Doručak. Mogućnost za organizovanje fakultativnog izleta – loko tour, u pratnji vodiča, gdje ćemo vidjeti znamenitosti poput: Bečki ring, Stefan plac, Katedrala sv. Stefana, razgledanje Hofburga (službena rezidencija predsjednika i predstavništvo OSCE-a), Bundeskanzleramta… Slobodno vrijeme. U večernjim satima odlazak na centralni Trg na Doček Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.
 

4.dan Schonrbunn

Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni odlazak u srednjovjekovni dvorac Schonbrunn (Šenbrun). Posjeta i razgledanje unutrašnjosti objekata u sklopu dvorca (ujedno preporuka za kratki predah uz bečku kafu). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
 

5. i 6.dan Beč – odredište

Doručak. Check out iz hotela u jutarnjim satima. Odlazak do centralnog dijela grada, kraće vrijeme za samostalne aktivnosti. Polazak prema BIH oko 14.00 sati. Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

CIJENA PROGRAMA – 389,00 KM

-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV, klima, dvd-audio);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i pratioc grupe;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje 2,00 KM po danu/osobi do 60god.;
  • Turistička taksa cca 2,00 EUR po osobi/danu;
  • Doplata za jednokrevetnu sobu cca 295,00 KM;
  • Doplata za dodatno sjedište u busu 80,00 KM;
  • Fakultativni izleti;