Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

BEOGRAD / NOVA GODINA

4 dana 3 noćenja sa doručkom

 

PROGRAM PUTOVANJA

TERMIN I PROGRAM PUTOVANJA: 31.12.2020.g.

1.DAN ODREDIŠTE - BEOGRAD

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u Subotu u ranim jutarnjim satima - cca 06:00h. Vožnja kroz BIH i Srbiju uz pauze po potrebi grupe. U popodnevnim satima dolazak u Beograd. Vožnja pored arene, Save centra, do Kalemegdana. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost za odlazak do Knez Mihailove, javnim prijevozom. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Skadarliju. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN BEOGRAD - LOKO TOUR

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska grada u pratnji vodiča: Crkva Sv.Save, Trg Slavija, Parlament, Terazije, Bijela Palača... Slobodno vrijeme. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Skadarliju na večeru. Indivudalni povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN BEOGRAD – MUZEJ ILUZIJA – ZOO 

Doručak. Mogućnost za fakultativnu posjetu muzeju Iluzija, koji otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet iluzije koji očarava sve generacije! U nastavku dana mogućnost za fakultativnu posjetu jednom od najvećih Zoo vrtova u regiji. Slobodno vrijeme za šetnju i fotografisanje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.DAN BEOGRAD - ODREDIŠTE

Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost odlaska u shopping centar. Slobodno vrijeme. Polazak prema BIH u dogovoreno vrijeme. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA – 225,00 KM

-za uplate do 14.11.2020.g.

CIJENA PROGRAMA – 255,00 KM

-rađeno na bazi 35 osoba/uplata

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (TV-dvd-audio, klima, WC);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama po izboru;
  • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje – 2,00 KM po danu/osobi do 60god.;
  • Turistička taksa – cca 1,5 EUR po danu/ osobi (plaća se u putu/na recepciji);
  • Fakultativni izleti – loko tour...