Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Beč - Austrija – (5) dana – Bus – NOVA GODINA

…Dobro došli u grad koji je opjevan u preko 3000 pjesama. Skoro nijedan drugi grad nije tako često opjevan kao Beč… Krenite već sada i to za proslavu nove godine…

Plan programa

 

1. dan

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi gr upe.

 

2. dan

Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u shopping centar „SCS“. Smještaj u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost zajedničkog odlaska u centralni dio grada (Stefan plac, Opera). Slobodno vrijeme... U večernjim satima odlazak na centralni Trg na Doček Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan

Doručak. Slobodno prijepodne. U podnevnim satima mogućnost za organizovanje fakultativnog izleta – loko tour, u pratnji vodiča, gdje ćemo vidjeti znamenitosti poput: Bečki ring, Stefan plac, Katedrala sv. Stefana, razgledanje Hofburga (službena rezidencija predsjednika i predstavništvo OSCE-a), Bundeskanzleramta… Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

4. dan

Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni odlazak u srednjovjekovni dvorac Schonbrunn (Šenbrun). Posjeta i razgledanje unutrašnjosti objekata u sklopu dvorca (ujedno preporuka za kratki predah uz bečku kafu). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak prema BIH oko 14.00 sati.

 

5. dan

Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.


CIJENA PROGRAMA – 395 KM 
rađeno na bazi 45 uplata/osoba

 

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (klima, WC, TV/DVD) na navedenim relacijama;
  • Smještaj u Beču, u hotelu 3*na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama (Austrai Trend Pyiramida ili sličan);
  • Organizacija putovanja i vodička služba.

 

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.);
  • Turistička taksa – cca 3,00 EUR po osobi/danu;
  • Fakultativni izleti; LOKO TOUR 15,00 EUR, SCHONBRUNN 25,00 EUR;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate 
  • Jednokrevetna soba na upit cca 295,00 KM osoba,
  • Indiviudalni troškovi;

 

VRIJEME POLASKA 
20:00