Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 30.12.2023., Subota, SARAJEVO - DUBROVNIK
Sastanak ispred Zemaljskog muzeja u ranim jutarnjim satima (cca 4-5h) i polazak za Dubrovnik. Putovanje kroz Konjic, Mostar, Stolac, preko Slanog do Dubrovnika. Usputne pauze po potrebi grupe. U poslijepodnevnim satima, cca 15h check in u hotel - Grand hotel Park 4*. Grand hotel Park smješten je u najljepšem predjelu Dubrovnika, tik uz šetnicu kojom uz more možete obići čitav zaljev Uvale Lapad. Suptropski parkovi i mediteransko rastinje koji okružuju hotel garancija su savršenog odmora. Od Starog grada udaljen je 3,2 km. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

2. DAN, 31.12.2023., Nedjelja, DUBROVNIK - DOČEK NOVE GODINE UZ ZDRAVKA ČOLIĆA
Doručak. Individualne aktivnosti. Odmor na bazenu ili praznični shopping, šetnja i kafa na Stradunu... Večera. Za Novogodišnju večer predlažemo odlazak na Stradun gdje će Vas u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić. Individualni povratak u hotel.

3. DAN, 01.01.2024., Ponedjeljak, DUBROVNIK - SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska u poslijepodnevnim satima, cca 15h. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima.

CIJENE

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 389 KM
Za prvih 10 rezervacija a najkasnije do 15.11.
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 469 KM

U cijenu je uključeno:
- prijevoz autobusom visoke turističke klase
- 2 noćenja na bazi polupansiona u hotelu Grand hotel Park 4* Dubrovnik
- korištenje unutrašnjeg bazena

U cijenu nije uključeno:
- boravišna taksa 8 KM po osobi za sve dane (4 KM za djecu 12-18)