Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

PORAT NEUM 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Porat nalazi se na mirnoj lokaciji uz slikovitu plažu, na oko 2 km od centra Neuma. Objekt nudi besplatni WiFi, besplatno parkiralište, klimatiziran smještaj i a la carte restoran. Sve moderno namještene sobe i apartmani uključuju balkon, hladnjak i TV sa satelitskim programima. Također obuhvaćaju kupaonicu sa sušilom za kosu, ručnicima i besplatnim kozmetičkim priborom. Studiji i apartmani sadrže čajnu kuhinju ili kuhinju.

SUNCE NEUM 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Sunce nalazi se u središtu popularnog primorskog grada Neuma, neposredno uz Jadransku obalu. U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen, besplatni WiFi te klimatizirane sobe koje uključuju TV sa satelitskim programima i balkon s pogledom na more ili okolne parkove.

VAPORE NEUM 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel VAPORE nalazi se u Neumu, na 1,4 km od plaže Neum, a nudi restoran, besplatno privatno parkiralište, sezonski vanjski bazen i bar. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju terasa za sunčanje, recepcija otvorena 24 sata i besplatan WiFi.

GRAND NEUM 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Grand Neum preuređen je 2013. godine i najveći je hotel na Neumskoj rivijeri. Objekt sadrži grijane unutarnje i vanjske bazene s morskom vodom, krovni infinity bazen Premium, 3 restorana te wellness i spa-centar. Iz većine soba pruža se pogled na more, a u cijelom je hotelu dostupan besplatni WiFi. Gosti također mogu besplatno koristiti saunu, parnu kupku i fitness-centar.

NOVA NEUM 4*

Hotel Nova smješten je u Neumu te sadrži restoran, sezonski vanjski bazen, bar i vrt. U sklopu objekta na raspolaganju su obiteljske sobe i terasa za sunčanje. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi, a uz nadoplatu im je dostupno privatno parkiralište.