Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

HVAR JELSA 3*

Hotel Hvar nalazi se na šumovitom brdu u malom slikovitom mjestu Jelsa na otoku Hvaru. Brdo se proteže uz obalu, a objekt nudi sobe s panoramskim pogledom na more, restoran, lounge bar, besplatan WiFi i besplatno parkiralište. U sklopu objekta gosti mogu uživati u restoranu s pogledom na more i lounge baru.

GRAND PARK DUBROVNIK 4*

Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Hotel Grand Park nalazi se u središtu dubrovačkog poluotoka Lapad, na svega 100 metara od plaže. U okviru objekta na raspolaganju su velik vanjski bazen, moderan spa centar s unutarnjim bazenom i besplatni WiFi.

VALAMAR PRESIDENT DUBROVNIK 5*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Valamar Collection Dubrovnik President nalazi se neposredno uz hotelsku plažu. Gosti ovdje mogu uživati u smještaju uz jedinstvenu plažu te prekrasnom pogledu na Elafitske otoke sa svih hotelskih balkona i terasa. U sklopu objekta na raspolaganju su wellness centar uređen u mediteranskom stilu i nagrađivan gurmanski restorani. Hotel je smješten na lijepoj lokaciji na poluotoku Babin kuk.

VALAMAR LACROMA DUBROVNIK 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Objekt Valamar Lacroma Dubrovnik smješten je u bujnom zelenilu poluotoka Babinog kuka. Objekt nudi besplatan pristup velikom spa centru Ragusa s unutarnjim i vanjskim bazenom, saunama, teretanom i tretmanima ljepote. U objektu su dostupni besplatni WiFi, klima-uređaj i prekrasan pogled na Elafitske otoke.

UVALA DUBROVNIK 4*

Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Hotel Uvala nalazi se usred mediteranskog zelenila, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od najbliže plaže na poluotoku Lapadu u Dubrovniku. Objekt obuhvaća spa i wellness centar s unutarnjim i vanjskim bazenima, saunama te parnim kupkama. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

CLUB DUBROVNIK SUNNY HOTEL 3*

Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Hotel Club Dubrovnik Sunny Hotel by Valamar nalazi se na poluotoku Babinom kuku među bogatim zelenilom. Odavde gosti mogu jednostavno stići do povijesne jezgre Dubrovnika. Cijeli objekt je klimatiziran te nudi moderno opremljene sobe i besplatni WiFi. Hotel je pogodan za smještaj obitelji.

VALAMAR ARGOSY DUBROVNIK 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Valamar Argosy nalazi se u Babinu Kuku, na 5,7 km od starogradske jezgre Dubrovnika, a obuhvaća unutarnji i vanjski bazen, restoran i wellness centar. Hotel nudi pogled na Jadransko more, moderno uređene sobe i besplatni WiFi u cijelom objektu.

TIRENA SUNNY BY VALAMAR DUBROVNIK 3*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Tirena Sunny by Valamar smješten je usred zelenih borova i maslina, u neposrednoj blizini starog grada Dubrovnika na obali poluotoka Babin Kuk, samo nekoliko minuta hoda od plaže.

GRAND ADMIRAL SLANO 5*

Hotel Admiral Grand smješten je na plaži na Dubrovačkoj rivijeri u prirodnoj uvali Slano, svega 29 km od Dubrovnika.Ovaj luksuzni hotel s 5 zvjezdica okružen je slikovitom prirodom, a gostima nudi luksuzne povezane sobe s namještenim balkonom, individualno podesivim klima-uređajem, interaktivnim TV-om sa satelitskim programima i brojnim drugim sadržajima. U svim prostorijama hotela dostupan je besplatni WiFi.

AMINESS BELLEVUE OREBIĆ 4*

Šarmantni hotel Aminess Bellevue izgrađen je ranih 30-ih godina kao prvi hotel na poluotoku Pelješcu, a potpuno je obnovljen u ljeto 2016. godine. Nalazi se na Dubrovačkoj rivijeri i privlači goste da uživaju u prekrasnom zalasku sunca na terasi s divnim pogledom na otok Korčulu.

Cijene izražene u tabeli su po osobi i danu. Boravišna taxa je uključena u cijenu. Minimalan boravak 4 noćenja u periodu o d18.06. - 26.08., odnosno 2 noći za ostale sezone.
- 1 Dijete do 6,99 godina - GRATIS u superior sobama na pomoćnom krevetu sa dvoje odraslih
- 1 Dijete od 7 - 13,99 godina - 50% popusta u Superior sobama na pomoćnom krevetu sa dvoje odraslih 
- 1 Dijete do 6,99 godina - 50% popusta u sobi sa jednom odraslom osobom 
- 1 Dijete  od 7 - 13,99 godina - 30% popusta u sobi sa jednom odraslom osobom
- 2 Djece 0 - 13,99 godina - 30% popusta u dvokrevetnoj sobi 

CIJENA UKLJUČUJE:
- Smještaj u odabranim sobama
- Bife doručak, ručak i večeru 

Rani booking: -10% do 28.02.2022 - plaćanje 100% do 10.03.2022   

ORSAN BY AMINESS OREBIĆ 3*

Hotel Orsan by Aminess nalazi se uz more na Dubrovačkoj rivijeri, a nudi vanjski bazen sa slanom vodom. Objekt je okružen borovima i čempresima te pruža pogled na povijesnu jezgru Korčule.

MARKO POLO BY AMINESS KORČULA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Marko Polo by Aminess nalazi se na kratkoj pješačkoj udaljenosti od centra Korčule, a nudi klimatiziran à la carte restoran, kafić i suvenirnicu. Sobe i suiteovi u hotelu Marko Polo sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim programima, telefon, sef i minibar. Vlastite kupaonice sadrže kadu ili tuš i sušilo za kosu. Iz svih se jedinica pruža pogled na vrt ili more.

AMINESS LIBURNA KORČULA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Aminess Liburna nalazi se na obali Jadranskog mora, na svega 10 minuta hoda od stare gradske jezgre Korčule. U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen i 2 teniska terena. Iz hotela Aminess Liburna pruža se prekrasan pogled na povijesnu jezgru Korčule. Hotel je izgrađen u mediteranskom stilu, a uređenje interijera nadahnuto je motivima liburnskih brodova.

AMINESS PORT 9 KORČULA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Hotel Aminess Port 9 u potpunosti je obnovljen 2017. godine, a nudi pogled na uvalu, vanjski bazen s terasom za sunčanje, wellness i fitness-centar te 7 restorana. U cijelom objektu na raspolaganju je besplatan WiFi. Starogradska jezgra Korčule udaljena je 2 km od hotela.

MORENIA ALL INCLUSIVE PODACA 4*

Resort MORENIA All Inclusive smješten je uz plažu u Podaci te ima bar i besplatan WiFi. Objekt obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata, restoran, vodeni park i vanjski bazen. Gostima su na raspolaganju fitness-centar, sadržaji za karaoke i dječji klub.

POPUSTI ZA DJECU U SOBAMA:
 Dijete 7-11,99 godina – 50% popusta
 Dijete 12-17,99 na pomoćnom ležaju – 30% popusta
 Dijete 2-6,99 na osnovnom ležaju – 30% popusta
 Dijete 7-11,99 godina na osnovnom ležaju – 20% popusta
 Dijete 12-17,99 godina na osnovnom ležaju – 10% popusta
POPUSTI ZA DJECU U SUITEOVIMA:
 Drugo dijete 2-6,99 godina na pomoćnom ležaju – 70% popusta
 Dijete 7-11,99 godina na pomoćnom ležaju – 60% popusta
 Dijete 12-17,99godina na pomoćnom ležaju – 40% popusta
 Odrasli iznad 18 godina – 10% popusta
 Dijete 2-6,99 godina na osnovnom krevetu – 50% popusta
 Dijete 7-11,99 godina na osnovnom ležaju – 50% popusta
 Dijete 12-17,99 godina na osnovnom ležaju – 30% popusta

HORIZONT BAŠKA VODA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Horizont smješten je neposredno uz šetnicu na 200 metara od središta Baške Vode i 50 metara od šljunčane plaže. U okviru objekta na raspolaganju su moderno uređen spa centar i besplatni WiFi.


BEACH PLAŽA DRAŠNICE 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Beach smješten je uz plažu te ima a la carte restoran s terasom, bar s biljarskim stolom, besplatan WiFi i besplatno parkiralište, a sastoji se od 2 susjedne zgrade koje se nalaze uz more u naselju Drašnice. Sve su smještajne jedinice klimatizirane i uključuju TV sa satelitskim programima.

ILIRIJA RESORT - BIOGRAD NA MORU 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Ilirija smješten je na samoj rivi, na nekoliko minuta hoda od centra grada Biograda na Moru i nudi terasu na kojoj gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca, kao i u ukusnoj dalmatinskoj kuhinji.


AMINESS KHALANI BEACH MAKARSKA 5*

Hotel Aminess Khalani Beach nudi restoran, fitnes, centar, bar i vrt u Makarskoj. Uz poslugu u sobu, ovaj objekat gostima nudi i terasu za sunčanje. Smještaj nudi otvoreni bazen, recepciju koja radi 24H, na kojoj osoblje može pomoći gostima, kao besplatan WiFi u cijelom objektu.

 1 dijete do 13,99 godina – GRATIS u ½ sobama na pomoćnom krevetu sa dvoje odraslih
 2. dijete od 0 do 1,99 godina – GRATIS u ½ sobama na pomoćnom krevetu sa dvoje odraslih
 2. dijete od 2 do 13,99 godina – 50% popusta u ½ sobama na pomoćnom krevetu sa dvoje odraslih
 1 dijete od 0 do 6,99 godina – 50% popusta u ½ sobama sa jednom odraslom osobom
 1 dijete od 7-13,99 godina – 30% popusta u ½ sobama sa jednom odraslom osobom
 2 djece od 0-13,99 godina – 30% popusta u ½ sobama
 Treća odrasla osoba – 20% popusta na pomoćnom krevetu

USLUGA: Polupansion

CIJENA UKLJUČUJE:
-smještaj u odabranim sobama
-bife doručak i večera
-ulaz u SPA zonu, unutrašnji bazen i fitness
-vanjski bazen za odrasle i djecu sa limitiranim brojem ležaljki i suncobrana
- korištenje hotelskih peškira
- ležaljke i suncobrani na plaži / limitiran broj
- WiFi u sobama i hotelskom lobi-u
- naknada za parking – plaćanje direktno na recepciji 8 KM-a po danu/otkriveni parking ili 10 EUR-a po danu /garaža
-kućni ljubimci dozvoljeni uz dodatnu naknadu 20 EUR-a po danu

GRAND SLAVIA BAŠKA VODA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Grand Hotel Slavia potpuno je obnovljen 2016. godine, a smješten je u samom centru Baše vode u zgradi koja je na popisu kulturne baštine i gostima nudi restoran i wellness centar. U svim je prostorijama hotela dostupan besplatni WiFi, a objekt je udaljen 50 metara od najbliže plaže.

ALBATROS CAVTAT 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Remisens Albatros nalazi se nasuprot plaže u Cavtatu, na 800 metara od centra grada. U sklopu ovog objekta, koji je potpuno obnovljen 2018. godine, gostima su na raspolaganju teniski tereni, velik bazen s terasom i restoran. U cijelom je objektu moguće besplatno koristiti WiFi.

CAVTAT CAVTAT 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Cavtat smješten je uz more i ponudi ima klimatizirane sobe s namještenim balkonima. Sadrži krovnu terasu s bazenom te pogledom na more i grad. Gosti se mogu opustiti u hotelskom bazenu s ležaljkama i suncobranima ili uživati u restoranu u sklopu objekta.

ASTAREA MLINI 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Moderno izgrađen i intiman hotel Astarea nalazi se na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na Jadransko more u Mlinima, na samoj plaži na prekrasnoj Dubrovačkoj rivijeri.

Djeca od 0 - 1,99 godina - GRATIS
Usluga: POLUPANSION
CIJENA UKLJUČUJE
Smještaj u odabranim sobama
Doručak, večeru
Parking

EPIDAURUS CAVTAT 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Remisens Hotel EPIDAURUS smješten je na obali i pruža izravan pristup šljunčanoj plaži u uvali Tiha, 1 km od stare gradske jezgre Cavtata. Nudi 2 vanjska bazena s terasom za sunčanje i ležaljkama. U cijelom je objektu dostupan besplatan WiFi.

DALMACIJA PLACESHOTEL BY VALAMAR 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. S vanjskim bazenom i spa centrom, DALMACIJA PLACESHOTEL by Valamar smješten je uz šljunčanu plažu i samo nekoliko koraka od šetnice uz more koja vodi do centra Makarske. S prekrasnim pogledom na more nudi klimatizirane sobe s balkonom.

FARAON TRPANJ 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Gostima se pruža prilika da otkriju Trpanj s brojnim skrivenim uvalama, romantičnim plažama i netaknutom prirodom. Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Gostima se pruža prilika da otkriju Trpanj s brojnim skrivenim uvalama, romantičnim plažama i netaknutom prirodom. Smješten je na poluotoku Pelješcu i ima izvrsnu mediteransku klimu.

LABINECA GRADAC 3*

Hotel Labineca nalazi se u Gradcu, popularnom turističkom mjestu na jugu Makarske rivijere, poznatom po jednoj od najdužih šljunčanih plaža na Jadranu.Gradac se nalazi u blizini 2 međunarodne zračne luke i atraktivnih povijesnih gradova poput Dubrovnika, Splita i Mostara, koji su pod UNESCO-vom zaštitom. Hotel Labineca je idealna polazna točka za istraživanje okolice.

TUI BLUE ADRIATIC BEACH MAKARSKA (+16 godina) 4*

Objekt Tui Blue Adriatic Beach nalazi se pokraj šljunčane plaže u Živogošću, u blizini Igrana. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju vanjski bazen s morskom vodom te smještajne jedinice s balkonom i TV-om sa satelitskim programima.

TUI BLUE MAKARSKA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Objekt TUI BLUE Makarska nalazi se u naselju Igrane te nudi restoran, bar, zajednički salon i vrt. Ovaj hotel s 4 zvjezdice ima privatnu plažu i poslugu u sobu. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, a gostima su na raspolaganju vanjski bazen, fitness-centar i večernja zabava.

VALAMAR METEOR MAKARSKA 4*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Moderno namješten hotel Meteor nalazi se u slikovitoj Makarskoj te nudi elegantno uređen smještaj i ekskluzivan restoran s vješto pripremljenim jelima, vrhunskim dalmatinskim vinima i besplatnim bezalkoholnim pićima iz aparata.

ZORA PRIMOŠTEN 3*

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Zora smješten je neposredno uz more na rtu poluotoka, svega 500 metara od Starog grada Primoštena. Objekt nudi restoran, teniske terene i wellness centar s bazenom. Hotel je okružen šljunčanim plažama i stazom dužine 800 metara koja se proteže gustom borovom šumom.