Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Salzburg – bus/ 3 dana

3 dana 1 noćenje sa doručkom

CIJENA PROGRAMA – 249,00 KM 

Plan programa

1

1.i 2.dan odredište - Graz

Polazak u večernjim satima u četvrtak navečer u 23.30h iz Sarajeva (Zemaljski muzej). Sarajevo- Ilijaš - Visoko – Graz. Noćna vožnja uz kraća zaustavljanja, po potrebi grupe. Dolazak u Graz u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za kafu, doručak ili odmor i razgledanje grada. Nastavak vožnje prema Hallstatt-u – pauza za ručak i obilazak Hallstatt, bajkovito selo s oko 900 stanovnika nalazi se na istoimenom jezeru u austrijskoj pokrajini Salzkammergut u Gornjoj Austriji. Jedni ga nazivaju selom a drugi gradićem, ali svi su se složili da je stvarno kao iz bajke. Dolazak u hotel, slobodno vrijeme i noćenje.

2

3.dan: Slazburg - Bled

Doručak. Polazak prema gradu Soli. Obilazak grada, a Salzburg je po veličini četvrti grad u Austriji, nakon Beča, Graza i Linza. Poznat je kao dom barokne arhitekture, ali i kao mjesto u kojemu je rođen Wolfgang Amadeus Mozart. Oko 13h – polazak prema Bledu, te prema planiranom programu u vremenu od 16h-18h obilazak Bleda 18.00h polazak za BIH, uz kraća zadržavanja i pauze prema potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim – ranim jutarnjim satima.