Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Prag – bus / 6 dana

6 dana 3 noćenja sa doručkom

POLASCI: 07.03./ 27.04.2023.

CIJENA PROGRAMA OD 385,00 KM 

Plan programa

1

1. i 2,dan odredište - Prag - loko

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 20:00 sati. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativno razgledanje grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tinova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme ili mogućnosti za fakultativni odlazak u neki od najpoznatijih restorana ili pivnica u Pragu. Noćenje.

2

3.dan Prag - Drezden

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden. Cijelodnevni izlet u Drezden koji je udaljen od Praga 160 km. Drezden je poznat kao grad umjetnosti i kulture. Mnogi su kulturni spomenici obnovljeni nakon 2. Svjetksog rata. Najpoznatija je zgrada opere Semperoper te protestantska crkva Frauenkirche. Značajna je i katolička katedrala Hofkirche. Sačuvan je dresdenski dvorac iz 15. st. koji je bio sjedište saskih vojvoda, knezova i kraljeva. Povratak u Prag. Noćenje.

3

4.dan Prag - loko - krstarenje

Doručak. Nastavak fakultativnog razgledanja grada započetog prvog dana: Hradčani, Kraljevski dvorac, smjena straže, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Rudolfinum. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni odlazak na jednosatnu plovidbu Vltavom. Doživite jedinstveni osjećaj krstarenja ovom magičnom rijekom i upoznajte se sa glavnim znamenitostima grada. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4

5. i 6.dan Prag - odredište

Doručak. Odjava iz hotela. Kraće zadržavanje u nekom od usputnih stajališta – shopping ili slično, te nakon kraćeg odmora, nastavak putovanja prema BiH. Noćna vožnja... Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

U cijenu programa je uključeno:

 • Prijevoz modernim autobusima (klima, TV/DVD, WC);
 • Smještaj u Pragu u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u sobama 1/2 i 1/3;
 • Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60.god.);
 • Turistička taksa – cca 3,00 EUR po osobi/noći;
 • Fakultativni izleti (opcija će biti dostupna u toku putovanja),
 • Doplata za jednokrevetne sobe 200,00 KM osoba,
 • Doplata za dodatna sjedala 150,00 KM,
 • Provizija za kartično plaćanje na rate -10%;
 • Indiviudalni troškovi;
 • Manipulativni troškovi 15 KM po rezervaciji