Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Dvorci Bavarske / 5 dana – bus

5 dana 2 noćenja sa doručkom

CIJENA PROGRAMA OD 359,00 KM 

 

Plan programa

1

1.i 2.dan Sarajevo – Chiemsee - Minhen

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 21:00h. Dolazak na Chiemsee u ranim jutarnjim satima. Vožnja brodićem do otoka Herreninsel i razgledavanje “bavarskog Versaillesa”, kraljevskog dvorca Herrenchiemsee. Nastavak vožnje prema Munchenu (okolina). Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, nakon čega je predviđen zajednički odlazak - lokalnim transportom do centralnog dijela grada Minhena. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2

3.dan MINHEN tour ili NEUSCHWANSTEIN – HOHENSCHWANGAU (dvorci Bavarske)

Doručak. Nakon čega je polazak prema Fusen-u i dvorcima kralja Ludwiga II, Neuschwansteinu i Hohenschwangau (poznatijih kao dvoraca oca i sina. Jedinstvena prilika da se upoznate sa legendama koje su okrunile ove fascinantne dvorce). Nakon razgleda, po mnogima, najljepših dvoraca Bavarske, povratak u Munchen. mogućnost fakultativnog panoramskog razgleda grada Minhena sa vodičem (Marien platz, Frauenkirche, Residanz Palace, srednjovjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle...), nakon čega slijedi odlazak u jedan od shopping centara. Slobodno vrijeme.

3

4. i 5.dan MINHEN shopping – povratak

Doručak. Odjava iz hotela, odlazak do shopping centra ili lokacije gdje će putnici imati slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti... Sastanak grupe, vožnja prema BIH, kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku. Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.