Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenuu i raspoloživost kontaktirate agenciju

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Sarajevo - Pariz

Sastanak na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu 2h prije leta (letovi satnice zavisnosti od terminskog polaska). Chekiranje karata, pasoška kontrola te polijetanje prema Beogradu u 15:10h. Presjedanje na let prema Parizu u 17:05h. Dolazak u Pariz u 19:40h. Transfer do hotela. Noćenje.

2.dan Pariz - Loko tour

Doručak. Mogućnost za fakultativno razgledanje Pariza u pratnji lokalnog vodiča: Palata Invalida, most Aleksandra III, Muzej LOUVR, Trg Concord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trocadero, Moulin Rouge, Montmartre, BASILIQUE Sacre Couer, Place du Tertr, Opera Garnier, Notre Damme, Latinska četvrt, Sorbona... Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan Pariz - Louvre - Versailles

Doručak. Mogućnost za fakultativnu posjetu dvorcu Versaj. Obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i jednog od najpoznatijih svjetskih muzeja. Individualno razgledanje dvorca Louisa XIV, savršenog primjera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima. U poslijepodnevnim satima povratak u Pariz. Mogućnost za fakultativnu posjetu muzeju Louvre (najveći svjetski muzej sa neprocjenjivim kolekcijama i remek-djelima drevnih kultura i najpoznatijih umjetnika svihvremena... Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III...). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.dan Pariz - Plovidba

Doručak. Mogućnost za satima fakultativni odlazak na jednosatnu plovidbu rijekom Senom, panoramskom brodicom „BATEAUX PARISIEN“. Uživanke u pogledu na Eiffelov toranj. Po završetku slobodno vrijeme. Ili mogućnost za fakultativnu posjetu Zabavnom parku Disneyland (odlazak i povratak RER vozom). Veliki broj atrakcija za sve generacije... Jedinstven zabavni park na području Evrope... Cijena uključuje ulaznicu za park i prijevoz autobusom uz neograničeno korištenje svih atrakcija i prisustvovanje show programima kao i specijalnim programima...prilika da na jedan dan izmijenite svakodnevnicu, jer provod je zagarantiran... Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.dan Pariz - Beograd - Sarajevo

Odjava iz hotela. Polazak prema aerodromu. Chekiranje karata, pasoška kontrola te polijetanje prema Beogradu u 10:00h. Po dolasku u Beograd presjedanje na let za Sarajevo u 13:50h. Dolazak u Sarajevo u 14:40h. Kraj programa.

 

CIJENA

U cijenu uključeno

 • Avio karta na relaciji Sarajevo – Pariz – Sarajevo (AIR SERBIA);
 • Aerodromske takse;
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Parizu do hotela uz presjedanje metroom (RER ili bus);
 • Smještaj u Parizu u hotelu 3* (hotel Ibis Bagnolet ili sličan / Campanile Bagnolet…) na bazi 4/5 noćenja sa doručkom u ½ ili 1/3 sobama;
 • Prtljag do 23kg + ručni prtljag 8 kg,
 • Organizaciju putovanja;

U cijenu nije uključeno

 • Turistička taksa – cca 3,00 EUR po danu/osobi;
 • Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
 • Doplate za 1/1 sobe (cca 220,00 KM);
 • Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje;
 • Manipulativni trošak banke  za kartično plaćanje na rate 10%;
 • IndividualnI troškove;
   

TERMINI

TERMINI
13.12-17.12.2023/CIJENA   1.350 KM/OSOBA
28.12-02.01.2024/CIJENA   1695  KM/OSOBA